Boka oss!

Hållbara-företagsevent

Använd vårt formulär för att
berätta vad vi kan göra för dig:

Vad innebär ett hållbart event?

Ett hållbart event för oss innebär en mötesplats som tar ansvar.
Där allt; innehållet, mat, dryck, tekniken, artisterna, outfitsen, flergångsmaterialen, sophanteringen, dekorationerna och råvarorna är sourcade med omtanke för milön – från både ekonomiska, sociala och ekologiska perspektiv.

En grön aktivitet event kan vara ekologiskt, svinnsmart, lokal, fairtrade, återvunnen, innovativ och svinhärligt – samtidigt.

Målet med ett hållbart event är att våga skapa en yta för sina gäster där det nya, det icke-normativa och det hållbara slås ihop på ett interaktivt och nytänkande sätt.

Det kan vara ett event för att inspirerar personalen på ditt bolag, ett möta ett kundsegment på ett relevant och roligt sätt eller att nå ut till allmänheten för att berätta om er hållbara produkt / tjänst / system och visa upp det arbete ni faktiskt gör.

Hållbara event låter oss fira det som funkar och samla på oss olika exempel av saker som ’makes sense’ i ett samhälle som ställer om.

Läs mer om våra aktiviteter

Bio grundare; Corina Akner

Vad är VÄRT?

Corina Akner är grundare och VD för ”VÄRT – Sustainable Food Lab”. Hon skapade företaget 2018 med en vilja att utforska, förkroppsliga och visa andra hur man prioriterar och skapar verklig förändring i sättet vi kan tänka kring hållbarhet.

Hon har en bakgrund i industridesign men har arbetat med och utbildat sig inom livsmedelssektorn i många år och många olika sammanhang; från att assistera det Svenska Kocklandslaget och leda workshops för multinationella företag, till att undervisa i socialt entreprenörskap, design och hållbar gastronomi på några av de mest prestigefyllda skolorna i Sverige. Hon har hållit workshops och föreläsningar om hur vi kan tänka ”bortom matsvinn” runt om i hela Europa.

Corina är övertygad om att vi behöver en förändring i hur vi pratar om och tar itu med hållbarhet genom att låta människor närma sig sina egna normer. Genom att ifrågasätta dessa normer i en kreativ och lösningsorienterad miljö kan vi ta itu med både dagens och morgondagens problem.

VÄRT är ett hållbarhetslabb som undervisar i hållbarhet med mat som verktyg.
 
De hjälper grupper förstå vilka roller sidoflöden, svinn, normer och produktutveckling kan spela i omställningen mot ett grönare företagande. VÄRT har en lång historia av unika partnerskap där de använder workshops och aktiviteter för att utbilda organisationer, universitet och företag på ett roligt och handgripligt sätt.
 
Utbudet omfattar allt från teambuilding och föreläsningar till eventpartner och produktutveckling; hela tiden riktat mot systemförändringar och hållbar förflyttning. De arbetar nära content kreatörer, filmare, kockar, illustratörer, PR-byråer och konstnärer vilket gör att de kan sätta ihop grymma produktionsteam för större projekt.
 
Här finns kompetensen för att påverka samhället mot en mer systemsmart och forskningsbaserad omställning – för människans och planetens hälsa.
 
Drive-länk med loggor och bilder HÄR