Hållbar workshop

cirkulär-workshop-göteborg

Hållbar workshop

Vårt workshopskoncept handlar om att fånga er grupps hållbara ambitioner och hitta gemensam grund för att agera snabbare. Vi är specialiserade på intensiva halv- och heldagsupplevelser med praktiska aktiviteter för dig och ditt team.

Letar du efter att utveckla ditt teams förståelse för hållbarhet och hur det påverkar er kontext? Då har du kommit rätt.

Kom och lär er mer om cirkulär ekonomi och hållbara system på ett nytt och spännande sätt!

Vad är en hållbar workshop?

En hållbar workshop innehåller teman som mat, system och framtiden. Där utforskar vi hållbara metoder och lösningar. Vårt fokus är att visa upp fungerande produkter från livsmedelsindustrin. Vidare får ni prova dem, laga dem, smaka på dem och tänka kring dem samt den effekt de har.

Vi tar upp ämnen som: minskat matsvinn, hur ni praktiskt genomför principer för cirkulär ekonomi inom produktion och konsumtion. Därtill utforskar vi innovativa sätt att skapa synergier, diskutera framtidens livsmedelsteknik och granska strategier för att främja miljövänliga metoder inom livsmedelssektorn. 

Vår workshope har målet att främja diskussioner, dela kunskap och hjälpa er att utveckla praktiska strategier. Detta för att skapa en mer hållbar och effektivt förståelse. Syftet är att det ska kunna appliceras även i andra fält – men med maten som utgångspunkt.

Vad vi gör

Produktdesign

Studio kitchen