VÄRT Aktiviteter

Vad vi gör

Hållbar workshop

Produktdesign

Studio kitchen

Hållbar workshop

Vårt workshop-koncept handlar om att fånga er grupps hållbara ambitioner och hitta gemensam grund.

Vi är specialiserade på intensiva halv- och heldagsupplevelser med praktisk erfarenhet för dig och ditt team. Letar ni efter att utveckla ert teams förståelse för hållbarhet och hur det påverkar er kontext?
Då har ni kommit rätt.

Produktdesign

Utöver eventpartner och hållbara workshops  är VÄRT även en designbyrå. Vi hjälper dig att utveckla produkter från sidoströmmar/ svinn för ökad hållbarhet, synlighet och utveckling.

Vi erbjuda nya spännande idéer, strategier, koncept, förpackningar och lösningar. Kontakta oss för att beskriva din nuvarande situation eller framtidsplaner, så hjälper vi dig att nå din potential.

Produktutveckling-hållbar-matsvinn
matsvinn-kurs-hållbarhet

Teambuilding

Kom till oss för en rolig och inspirerande gruppaktivitet!

Genom våra labbar och de diskussioner som följer låter vi er grupp mötas och upptäcka hur era personliga kunskaper sammanfaller med företagets mål och samhällets behov. Vi visar var dessa korsningar sker för att skapa mer empatiska, energiska och meningsfulla arbetsgrupper.

Ta er gruppen till nästa hållbara nivå!

Studio kitchen

Hyr vårt studio kök! Det är helt modulärt, täckt i rostfritt stål och allt är på hjul. Vi erbjuder en ljus, inbjudande och öppen plats för alla typer av skapande i relation till mat. 

Vill du lära människor något bara du kan? Anordna en pastakurs?
Utforska nya råvaror? Testa ny smakkombinationer? Impa på en kund?

Hyr vårt modulära kök för upp till 30 personer. Kontakta oss för pris!

Hyra-kok-goteborg-sociala-medier