Hyra studiokök

Studio kitchen

  Skapa bilder/film för sociala medier

Vårt studio-kök är helt modulärt, täckt i rostfritt stål och allt är på hjul. Vi tillhandahåller en väl upplyst och öppen scen för allt innehållsskapande relaterat till mat. Vi kan hjälpa till med att tillhandahålla fotografer och content creators enligt dina behov.

  Köksuthyrning

Vill du lära människor något bara du kan? Anordna en pastakurs? Vill du utforska smakkombinationer med din produkt ihop med en ny kund? Testa din produkt på allmänheten? Hyr vårt modulära kök för upp till 20 personer.

Kontakta oss för att ta reda på vad ditt event kostar.                                        Reducerade priser för återkommande evenemang

Studio-kitchen-göteborg

Vad är ett studio kitchen?

Vårt studio kitchen är en mångsidig och modulär köksyta som är speciellt designad för olika kulinariska aktiviteter. Det är utrustat med köksutrustning av professionell kvalitet, gott om bänkyta och en layout som kan anpassas för olika behov. Studio kitchen används för matlagningskurser, kulinariska upplevelser, sensoriklaborationer, foto eller videoinspelning, och även produktutveckling av livsmedel. Vi erbjuder en miljö där enskilda personer eller grupper kan laga mat, experimentera, undervisa eller skapa mat-relaterat innehåll. Termen ’studio’ använder vi om vårt kök för att beskriva att vi inte bara är högfunktionella utan också estetiskt tilltalande.

Vad vi gör

Hållbar workshop

Produktdesign